Geert heeft heel wat ervaring met het conceptueel invullen van interieurprojecten, vaak samen met interieurarchitecten.

Of het nu over een modern concept gaat of een eet- of slaapruimte in een historisch gebouw, Geert weet steeds de juiste tonen te zetten. Hij gebruikt hiervoor de inspiratie van de klant, zijn jarenlange ervaring én kwalitatieve producten om tot een hoogstaand resultaat te komen. Geert komt ter plaatse kijken om van ideeën te wisselen en - waar wenselijk - nieuwe inzichten aan te reiken.

Misschien voldoet jouw meubilair niet aan de bestaande standaardmaten? Of heb je een horecazaak of evenement waar maatwerk noodzakelijk is? Geen probleem. We baseren ons op jouw ontwerp en/of komen ter plaatse alles opmeten. We kunnen zowel standaard- als aangepaste maten leveren.

interieurprojecten
interieurprojecten

We zijn de ideale partner voor organisatoren van evenementen en beurzen, die in functie van hun klanten het meubilair personaliseren. Elke locatie en elk evenmenent behoeft immers zijn specifieke elementen.

Eén van onze specialiteiten is het ontwerpen en vervaardigen van kubusvormige zitbanken in alle kleuren, maten en uitvoeringen.

Ook heel wat brasseries, cafetaria’s, hotels… en sportclubs deden beroep op Geert Castelein voor de bekleding van banken, bedden, stoelen en andere meubelen.

Contacteer Geert vrijblijvend voor uw interieurproject.

Enkele projecten

zitbank
wachtzaal
zitbank in WZC
duo zitbanken
interieurprojecten
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur